BE2Works activation questions

BE2WORKS software discussion forum

Re: BE2Works activation questions

Postby OldMan » Thu Dec 22, 2011 6:00 pm

Hi. I bought a version of "Rizal". After entering the activation code, an error "...HTTP Error 503.....Is not a valid integer value".
How to solve the problem?
OldMan
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 22, 2011 5:33 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby admin » Mon Dec 26, 2011 10:32 pm

Probably activation server was down.
Just try again.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 792
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:27 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby OldMan » Thu Dec 29, 2011 7:13 am

Ooh! Now 503 error disappeared, but the message always comes out " "Is not a valid integer value "
Please help understand this situation.
OldMan
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 22, 2011 5:33 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby admin » Thu Dec 29, 2011 8:27 am

It works OK now.
What version do you use?
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 792
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:27 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby OldMan » Thu Dec 29, 2011 9:23 am

BE2Works.2.87TL
OldMan
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 22, 2011 5:33 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby admin » Thu Dec 29, 2011 12:16 pm

You'd better ask support.
I tried now to activate TL version and it works fine.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 792
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:27 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby Newmayer » Fri Feb 10, 2012 9:17 am

Hi!

I enter the license code and I have the problem ERROR #0
What is this error? How to fix this? :(
User avatar
Newmayer
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am

Re: BE2Works activation questions

Postby admin » Sat Feb 11, 2012 11:42 am

ERROR 0 means license key is not valid.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 792
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:27 pm

Re: Login Error #70

Postby thebiggerboss » Sat Mar 03, 2012 2:46 pm

admin wrote:This error means that you try to register the software on another PC/
1 license is for 1 PC only.
You can continue to use the software on the first PC.

thebiggerboss wrote:What if the first PC is no longer available to you? Or you will no longer use that PC to access software?
thebiggerboss
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 11, 2012 4:30 pm

Re: BE2Works activation questions

Postby admin » Sat Mar 03, 2012 3:26 pm

You are allowed to change PC 3 times in year
If you exceed the limit then talk to support
They'll help.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 792
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:27 pm

PreviousNext

Return to BE2WORKS software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests